Cart:

0 item(s) - € 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Onze vermelding op sys.keurmerk.info
Gratis verzending vanaf € 300,- 06 - 10 222 933

Normaalzuigende Pompen

normaalzuigende centrifugaalpompen

Een zelf aanzuigende pomp is een vorm van centrifugaalpompen, waarvan de andere de verdringerpomp is. Centrifugaalpompen maken gebruik van centrifugaal kracht om een drukverschil in een vloeistof teweeg te brengen. Dit drukverschil veroorzaakt de vloeistof om zich van een gebied van hogere druk naar een gebied van lagere druk te bewegen, waardoor centrifugaalpompen vloeistoffen van één gebied naar een ander kunnen pompen.

Een normaal zuigende centrifugaalpomp vereist dat zijn omhulsel volledig in vloeistof is ondergedompeld, wil hij goed kunnen werken. Aangezien lucht veel moeilijker te verpompen is dan vloeistof, maakt de aanwezigheid van lucht in een (niet-zelf aanzuigende) centrifugaalpomp hem lucht gebonden. Waarom zou u toch voor een normaal zuigende centrifugaalpomp gaan? Wij van Deltaline leggen dat graag uit. Het voordeel van de normaal zuigende centrifugaalpomp is dat het rendement in de pomp een stuk hoger is in vergelijking tot de zelf aanzuigende centrifugaalpomp. Echter moet deze altijd handmatig gevuld worden.

Wij van deltaline hebben normaal zuigende centrifugaalpompen van de merken Saer, Foras en Ebara. Neem gerust een kijkje op de verschillende product pagina’s.

Heeft u een vraag over de verschillende normaal zuigende centrifugaalpompen? Stuur dan gerust een mail naar deltabert@gmail.com of WhatsApp naar 06-10 22 29 33. De experts van Deltaline staan altijd voor u klaar.

© 2018 Deltaline. All Rights Reserved.