Cart:

0 item(s) - € 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Onze vermelding op sys.keurmerk.info
Gratis verzending vanaf € 300,- 06 - 10 222 933

LEO zelf aanzuigende Hydrofoor Pompen

LEO zelf aanzuigende Hydrofoor Pompen

LEO zelf aanzuigende hydrofoorpompen


De zelf aanzuigende hydrofoorpomp biedt uitkomst wanneer er sprake is van een lage waterdruk. Daarom wordt het ook wel een drukverhogingspomp genoemd. Is er sprake van een lage waterdruk tijdens het douchen in uw woning? Dan kan de LEO zelf aanzuigende hydrofoorpompen ervoor zorgen dat u weer een hoge waterdruk verkrijgt. Daarnaast wordt de LEO zelf aanzuigende hydrofoorpomp gebruikt om water op te pompen uit putten en voor de irrigatie (beregening) van uw tuin.

De LEO zelf aanzuigende hydrofoorpomp heeft een ingebouwde thermische beveiliging en is gemaakt van roestvast staal (rvs) met een mechanische seal van kool/keramiek en is alléén geschikt voor schone-niet explosieve vloeistoffen zoals grond- en drinkwater.

Op de website van Deltaline vindt u een brede selectie van de zelf aanzuigende hydrofoorpompen van LEO. Doordat de zelf aanzuigende hydrofoorpomp van LEO voor veel toepassingen en situaties inzetbaar zijn, is het belangrijk dat u de juiste keuze maakt. De experts van Deltaline staan altijd voor u klaar, zodat de juiste pomp bij u geleverd wordt. Stuur gerust een mail naar deltabert@gmail.com of WhatsApp naar 06-10 22 29 33.

13 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

13 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

© 2018 Deltaline. All Rights Reserved. Realisatie: Medeka Media