Cart:

0 item(s) - € 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Onze vermelding op sys.keurmerk.info
Gratis verzending vanaf € 300,- 06 - 10 222 933

LEO zelf aanzuigende centrifugaalpompen

LEO zelf aanzuigende centrifugaalpompen

Deltaline monteert graag uw pomp, vraag naar de voorwaarden. info@deltaline.nl

LEO zelf aanzuigende centrifugaalpomp
 
De zelf aanzuigende centrifugaalpomp is een centrifugaalpomp die in tegenstelling tot normaal zuigende pompen in staat is lucht af te voeren uit de zuigleiding. De pomp moet geheel of gedeeltelijk met vloeistof zijn gevuld voordat de pomp gestart kan worden. De LEO zelf aanzuigende centrifugaalpomp is uitermate geschikt voor het verpompen van schone, niet-explosieve vloeistoffen en wordt veelal gebruik voor beregening, drukverhoging, was- en spoelinstallaties of huishoudelijk gebruik.
De LEO zelf aanzuigende centrifugaalpomp heeft een ingebouwde thermische beveiliging en is gemaakt van gietijzer met een mechanische seal van kool/keramiek.
Op de website van Deltaline vindt u een brede selectie van de zelf aanzuigende centrifugaalpompen van LEO. Op deze pagina vindt u daarnaast de aftap kraantje, universele droogloopbeveilging en motorbeveiligingsschakelaar die u kan gebruiken op de pompen.
Doordat de zelf aanzuigende centrifugaalpomp van LEO voor veel toepassingen en situaties inzetbaar zijn, is het belangrijk dat u de juiste keuze maakt. De experts van Deltaline staan altijd voor u klaar, zodat de juiste pomp bij u geleverd wordt. Stuur gerust een mail naar service.deltaline@gmail.com of WhatsApp naar 06-10 22 29 33.

14 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

14 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

© 2018 Deltaline. All Rights Reserved.