Cart:

0 item(s) - € 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Onze vermelding op sys.keurmerk.info
Gratis verzending vanaf € 300,- 06 - 10 222 933

PE Koppelingen Unidelta

PE Koppelingen Unidelta

PE-koppelingen van Unidelta uit onze eigen voorraad.

Wilt u zelf een waterleiding, beregening of watersysteem met behulp van tyleen slangen aanleggen? Dan zijn de PE koppelingen van Unidelta uitermate geschikt! Door middel van de Unidelta koppelingen kunt u het water naar de gewenste richting sturen. Door de kwalitatieve eigenschappen kunt u zelfs drinkwater aanleggen met de producten van Unidelta. De fitting van de Unidelta koppeling is direct gereed voor montage. Met de montagesleutel kunt u gemakkelijk de watermoer aandraaien. Al onze koppelingen van Unidelta heeft het KIWA KEUR PN16 keurmerk, waardoor kwaliteit gegarandeerd is.

Op de website van Deltaline vindt u een groot aanbod aan Unidelta producten. Zo leveren wij aan u Unidelta kogelkranen, knie koppelingen, afsluitkappen, schroefkoppelingen, verloopkoppelingen, reparatiekoppelingen, muurplaatkoppelingen, draadkoppelingen, afbramers en montagemateriaal.

Heeft u een vraag over de producten van Unidelta? Stuur dan gerust een mail naar deltabert@gmail.com of WhatsApp naar 06-10 22 29 33. De experts van Deltaline staan altijd voor u klaar.

26 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

26 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

© 2018 Deltaline. All Rights Reserved.