Cart:

0 item(s) - € 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Onze vermelding op sys.keurmerk.info
Gratis verzending vanaf € 300,- 06 - 10 222 933

Leveringsvoorwaarden

LeveringDeltaline.nl is een handelsnaam van Deltaline B.V. Deltaline.nl onderschrijft de Gedragscode Elektronisch Zakendoen van Electronic Commerce Platform Nederland.

Let op!
Wij leveren binnen één a  twee werkdagen, artikelen die niet vooradig zijn met enkele dagen. indien anders, nemen wij direct contakt met u op.

Bescherming persoonsgegevens
Deltaline.nl heeft passende maatregelen genomen ter beveiliging van de elektronische overdracht van persoonsgegevens. In ons Privacyreglement staat beschreven hoe wij de bescherming van uw persoonsgegevens waarborgen.

GRATIS levering vanaf € 300,- incl. BTW voor Nederland , word na de betaling retour gestort op u bank rekening.

Leveringen Buitenland, klik op vooruit betalen en vul het adres in bij de opmerkingen.

Of stuur ons een mail met het artikel en adres, dan nemen wij u bestelling in behandeling.

 

t/m0-2 kg
(met Track & Trace)
2-5 kg  5-10 kg 10-20 kg20-30 kgRetourserv.
uitklaring 
EUR 1 € 13,00 € 19,50  € 25,00  € 34,00  € 40,46  gratis
EUR 2 € 18,50 € 25,00  € 31,00  € 40,00  € 47,60  gratis
EUR 3 € 19,30 € 26,30  € 32,30  € 42,30  Geen aanbod  gratis incl.
Wereld € 24,30 € 34,30  € 58,30  € 105,30  Geen aanbod  gratis incl.

 

 

EUR 1 België, Luxemburg, Denemarken (excl. Faeröer Eilanden en Groenland), Duitsland, Frankrijk (incl. Corsica en Monaco), Italië (excl. San Marino en Vaticaanstad), Oostenrijk, Spanje (incl. Balearen, excl. Canarische eilanden), Verenigd Koninkrijk (excl. Gibraltar en Kanaaleilanden), Zweden
EUR 2 Bulgarije, Estland, Finland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Polen, Portugal (incl. Azoren en Madeira), Roemenie, Slovenië, Slowakije, Tsjechië
EUR 3 Albanië, Andora, Bosnië-Herzegovina, Canarische Eilanden, Cyprus, Faeröer Eilanden, Gibraltar, Griekenland, Groenland, IJsland, Kanaaleilanden, Kroatië, Liechtenstein, Macedonië, Malta, Moldavië, Montenegro, Noorwegen, Oekraïne, San Marino, Servië, Turkije, Vaticaanstad, Wit-Rusland, Zwitserland

 

Annulering bestelling
U kunt uw bestelling te allen tijde geheel of gedeeltelijk annuleren. Wij berekenen geen annuleringskosten. Goederen die speciaal voor u besteld zijn bij onze leveranciers kunnen niet geannuleerd worden. Indien dit het geval is staat dit duidelijk aangegeven bij de desbetreffende productbeschrijving op onze site.

 

Zichttermijn en retournering goederen
Bestellingen kunnen tot drie maanden na aankoop geretourneerd worden, tenzij de goederen speciaal voor u besteld zijn (zie onder Annulering bestelling). Retournering bij een van onze afhaalfilialen is kosteloos. Het retourbedrag wordt per omgaande teruggestort op het rekeningnummer dat door u is gebruikt voor de betaling van de bestelling. Indien de goederen bij u opgehaald moeten worden berekenen wij retourvrachtkosten (€ 30,00 inclusief BTW). Goederen worden alleen retour genomen indien ze compleet, onbeschadigd, ongebruikt en in de originele verpakking door u aangeleverd worden.

 

Bezorgen
Bij bezorgorders wordt vooraf bevestigd of de door u aangegeven leverdatum mogelijk is. Indien dit niet het geval is dan spreken wij met u een alternatieve datum af. De goederen worden afgeleverd tot aan de voordeur of op de bouwlocatie tenzij er belemmeringen zijn die dit onmogelijk maken of waardoor snelle lossing niet mogelijk is. In dat geval worden de goederen zo dicht mogelijk bij de toegang tot de woning, bedrijfspand of bouwlocatie afgeleverd. Indien op het aflevertijdstip niemand aanwezig is om de bestelling in ontvangst te nemen dan wordt de bestelling retour genomen. Indien u de bestelling weer wilt laten bezorgen dan berekenen wij hiervoor opnieuw bezorgkosten. Bestellingen worden alleen in Nederland bezorgd, postbusadressen en Waddeneilanden uitgezonderd.

 

Aanbiedingen 
Prijzen met betrekking tot aanbiedingen gelden binnen de geldigheidsduur die is aangegeven en zolang de voorraad strekt.

 

Levering naar België

Bij Deltaline kunt u eenvoudig bestellen vanuit België.
De levertijd & verzendkosten zijn gelijk aan die van Nederland, Het BTW tarief voor particulieren blijft 21 %
Indien u zakelijk besteld wordt het BTW 0% tarief gehanteerd. Na verificatie van uw bestelling en BTW – nummer ontvangt u van ons een BTW 0% factuur.

 

Prijzen
Alle prijzen zijn onder voorbehoud en zolang de voorraad strekt.

 

Garantie en aansprakelijkheid
Onze garantieregeling geeft u recht op herlevering van het product of terugbetaling. Indien het product niet meer leverbaar is dan wordt standaard het oorspronkelijke bedrag terugbetaald. Voor alle goederen geldt de standaard fabrieksgarantie waarbij de voorwaarden gelden die door de fabrikant zijn aangegeven in hun productbijsluiters of op hun internetsite. Indien fabrieksgaranties hierover geen uitsluitsel geven geldt een garantietermijn van een jaar. De garantie vervalt indien het product is blootgesteld aan abnormale omstandigheden danwel onzorgvuldig is gebruikt. Schade of kosten tengevolge van het gebruik van het product vallen buiten de garantie of aansprakelijkheid van Deltaline.nl.

 

Klachtenafhandeling
Klachten over goederen, leveringen of anderszins kunt u telefonisch of schriftelijk doorgeven aan onze binnendienst. Wij dragen er zorg voor dat uw klacht op de kortst mogelijke termijn wordt opgelost.

© 2018 Deltaline. All Rights Reserved.