Cart:

0 item(s) - € 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Onze vermelding op sys.keurmerk.info
Gratis verzending vanaf € 300,- 06 - 10 222 933

Leo pompen met pompcontrol

Leo pompen met pompcontrol

LEO pompen met pompcontrol


Op de website van Deltaline vindt u pompen met een pompschakelaar, anders pomp control genoemd. Het grote voordeel van een pomp met een pomp schakelaar is dat deze ook fungeert als droogloopbeveiliging. Hierdoor blijft de pomp continue draaien bij waterafname en zal er een constante waterdruk en stroom zijn.

Bent u op zoek naar kwaliteit pompen met pompschakelaar? Dan zijn waterpompen met pomp control van LEO wat voor u. Geschikt voor installaties waar pompen automatisch ingeschakeld moet worden zodra er water getapt wordt (geopende kraan) en automatisch weer uitgeschakeld wordt zodra de installatie geen water meer nodig heeft (gesloten kraan). Daarnaast wordt de LEO pompen met pomp control gebruikt voor de watertoevoer naar toiletgebouwen en voor de irrigatie (beregening) van uw tuin.

Bij Deltaline kunt u de keuze maken tussen zelf aanzuigende en normaal zuigende hydrofoorpompen. Heeft u een vraag over de pompen van LEO? Stuur dan gerust een mail naar  deltabert@gmail.com of WhatsApp naar 06-10 22 29 33. De experts van Deltaline staan altijd voor u klaar.

7 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

7 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

© 2018 Deltaline. All Rights Reserved.