Cart:

0 item(s) - € 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Onze vermelding op sys.keurmerk.info
Gratis verzending vanaf € 300,- 06 - 10 222 933

K-Rain pop-up turbinesproeiers

K-Rain pop-up turbinesproeiers

 

K-Rain pop-up turbinesproeier


Op de website van Deltaline vindt u verschillende turbinesproeiers van K-Rain. Onderstaand vindt u een overzicht van verschillende gazons en de sproeiers die er doorgaans voor toegepast worden:

Turbinesproeier voor klein gazon: K-Rain MiniPro

De turbinesproeiers van K-Rain type MiniPro is uitermate geschikt voor de beregening van uw kleine tuin en voor het vervangen van vaste sproeiers. De K-Rain MiniPro is een tandwiel aangedreven roterende sproeier met binnendraad aansluiting die zich kenmerkt door een straalbereik van 5,5 tot 10,9 meter en een 40 tot 360 graden sproeihoek, die zelf naar wens aangepast kan worden. De K-Rain MiniPro verbruikt 2,8 tot 12,5 liter per minuut en is gemaakt van ABS. De sproeier wordt standaard geleverd met 5 sproeikoppen van 0,75 tot en met 3 mm en een sleutel.

Turbinesproeier voor middelgroot gazon: K-Rain SuperPro / K-Rain RPS75

De turbinesproeiers van K-Rain type SuperPro is uitermate geschikt voor de beregening van uw middelgrote tuin en commerciële installaties. De K-Rain SuperPro heeft een geïmplementeerde Intelligent Flow Technology techniek waarbij het straalbereik door middel van de flow aangepast wordt. Zo kan er efficiënt bespaard worden op waterverbruik. Daarnaast kenmerkt de SuperPro zich door een straalbereik van 7,9 tot 14,9 meter en een 40 tot 360 graden sproeihoek, die zelf naar wens aangepast kan worden. De turbinesproeiers van K-Rain type RPS75 is uitermate geschikt voor de beregening van uw middelgrote tuin en commerciële installaties. De RPS75 is gemaakt van kunststof en is voorzien van een ABS pop-up. Daarnaast kenmerkt de SuperPro zich door een straalbereik van 6,7 tot 15,5 meter en een 40 tot 360 graden sproeihoek, die zelf naar wens aangepast kan worden.

Turbinesproeier voor groot gazon: K-Rain ProSport

De turbinesproeiers van K-Rain type ProSport is speciaal geschikt voor de beregening van uw grote tuin en grasvlaktes welke voor sport (zoals voetbal en golf) worden gebruikt. Daarnaast kenmerkt de ProSport zich door een straalbereik van 13,7 tot 23,4 meter en een 40 tot 360 graden sproeihoek, die met het speciale glijmachanisme 360 graden tegen de klok in gedraaid kan worden. De pop-up is van roestvast staal (rvs), waardoor het mechanisme niet beschadigd kan worden.


Heeft u een vraag over de verschillende turbinesproeiers van K-rain? Stuur dan gerust een mail naar deltabert@gmail.com of WhatsApp naar 06-10 22 29 33. De experts van Deltaline staan altijd voor u klaar.

7 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

7 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

© 2018 Deltaline. All Rights Reserved.