Cart:

0 item(s) - € 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Onze vermelding op sys.keurmerk.info
Gratis verzending vanaf € 300,- 06 - 10 222 933

K-Rain pop-up nevelsproeier

K-Rain pop-up nevelsproeier

K-Rain pop-up nevelsproeier


Bent u op zoek naar een sproeier die van boven af planten met kwetsbare bloemen, kleine groeistroken en struikperken besproeid? Dan is de nevelsproeier van K-Rain iets voor u. Team Deltaline heeft 3 uitvoeringen: type KV, NPS2 en de Pro-S. De K-Rain Pop-up nevelsproeier heeft als voordeel dat het een smalle behuizing heeft. Hierdoor is de sproeier makkelijk te wisselen. Daarnaast is de sproeier voorzien van een speciale afdichting die ervoor zorgt dat zelfs bij een lage druk, er sprake is van een minimaal waterverlies. Ook het instellen van de sproeihoek is eenvoudig, omdat u slechts de draaibuis hoeft aan te draaien.


Deltaline Tip:

Doordat het vuil op de sproeikop wordt weggespoeld kunnen er waterplasjes rond de sproeier ontstaan. Een oplossing hiervoor is om een pvc-buis om de sproeier te plaatsen en de ruimte tussen de buis en de sproeier te vullen met grind. Hierdoor zakt het water in het grind weg.

 

Heeft u een vraag over de verschillende nevelsproeiers van K-rain? Stuur dan gerust een mail naar deltabert@gmail.com of WhatsApp naar 06-10 22 29 33. De experts van Deltaline staan altijd voor u klaar.

7 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

7 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

© 2018 Deltaline. All Rights Reserved.