Cart:

0 item(s) - € 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Onze vermelding op sys.keurmerk.info
Gratis verzending vanaf € 300,- 06 - 10 222 933

Saer Zelfaanzuigende centrifugaalpompen

Saer Zelfaanzuigende centrifugaalpompen

Zelf aanzuigende centrifugaalpompen van Saer


De zelfaanzuigende centrifugaalpomp is een centrifugaalpomp die in tegenstelling tot normaal zuigende pompen in staat is lucht af te voeren uit de zuigleiding. De pomp moet geheel of gedeeltelijk met water zijn gevuld voordat de pomp gestart kan worden. 

Deze serie zelf aanzuigende centrifugaalpomp van Saer is uitermate geschikt voor het verpompen van algemene watervoorziening (niet-schadelijke vloeistoffen) en wordt veelal gebruik voor beregening, tuinbouwirrigatie, veeteelt, landbouw of industrieel gebruik. De motor in de Saer zelf aanzuigende centrifugaalpomp heeft een bescherming tot IP44 (spatwaterdicht).  

Op de website van Deltaline vindt u een brede selectie van de zelf aanzuigende centrifugaalpompen van Saer. Daarnaast vindt u deze pagina een aftap kraantje, universele droogloopbeveilging en motorbeveiligingsschakelaar die u kan gebruiken op de pompen van Saer.  

Wilt u ook iemand hebben die de pompen voor u installeert? Met ons eigen installatie team plaatsen en repareren wij bij bedrijven (grotendeels veeteelt en landbouwbedrijven) maar ook bij u als particulier. De experts van Deltaline staan altijd voor u klaar, zodat u de juiste keuze maakt. Stuur gerust een mail naar deltabert@gmail.com of WhatsApp naar 06-10 22 29 33

18 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

18 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

© 2018 Deltaline. All Rights Reserved.