Cart:

0 item(s) - € 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Onze vermelding op sys.keurmerk.info
Gratis verzending vanaf € 200,- 06 - 10 222 933

Meer afbeeldingen

Hayward automatische zwembad reiniger Whaly

Snel overzicht

De Whaly automatische bodemreiniger is een speels ogende bodemzuiger die geheel automatisch de bodem van uw zwembad schoon houdt. Middels een ingenieus systeem beweegt hij zich over de gehele bodem van uw zwembad. U sluit hem aan op uw bestaande skimmer, met de bijgeleverde slang (8,8 meter, extra slangen zijn eenvoudig mee te bestellen via de accessoires).
Turbines
De Whaly werkt op basis van een drietal turbines. De eerste turbine zorgt ervoor dat het apparaat zich voortbeweegt over de bodem van uw zwembad. De tweede verzorgt het draaimechanisme (deze bodemreiniger zuigt niet in een rechte lijn, maar in rondjes). Om te voorkomen dat deze bodemzuiger doorlopend dezelfde kant op blijft draaien, zorgt de derde turbine ervoor dat de Whaly iedere twee minuten de andere kant op gaat draaien.
Productnaam Prijs Bestellen
CLEANER TYPE WHALY 01.0181773 - CLEANER TYPE WHALY

Excl. BTW: € 215,00 Incl. BTW: € 260,15

Details

.Compleet met 9,6 meter vacuüm slang. Aandrijving: Turbinegestuurd Lengte zwembad (max): 8 meter Voorzien van accu: Nee Programmaduur: Geen Reinigt bodem: Ja Reinigt wanden: Nee Reinigt waterlijn: Nee Boordcomputer: Nee Geleverd met caddy: Nee Voorzien van borstels: Nee Borstels met verschillende snelheden: Nee Afstandsbediening: Nee Indicatie volle filterzak: nvt
© 2018 Deltaline. All Rights Reserved.