Cart:

0 item(s) - € 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Onze vermelding op sys.keurmerk.info
Gratis verzending vanaf € 200,- 06 - 10 222 933

Meer afbeeldingen

Hayward automatische zwembad reiniger Scuba

Snel overzicht

De Scuba automatische bodemreiniger is een speels ogende bodemzuiger die geheel automatisch de bodem van uw zwembad schoon houdt. Middels een ingenieus systeem beweegt hij zich over de gehele bodem van uw zwembad. U sluit hem aan op uw bestaande skimmer, met de bijgeleverde slang (8,8 meter, extra slangen zijn eenvoudig mee te bestellen via de accessoires).
Turbines
De Scuba werkt op basis van een drietal turbines. De eerste turbine zorgt ervoor dat het apparaat zich voortbeweegt over de bodem van uw zwembad. De tweede verzorgt het draaimechanisme (deze bodemreiniger zuigt niet in een rechte lijn, maar in rondjes). Om te voorkomen dat deze bodemzuiger doorlopend dezelfde kant op blijft draaien, zorgt de derde turbine ervoor dat de Scuba iedere twee minuten de andere kant op gaat draaien.
Voorfilter
Productnaam Prijs Bestellen
CLEANER TYPE SCUBA 01.0181772 - CLEANER TYPE SCUBA

Excl. BTW: € 215,00 Incl. BTW: € 260,15

Details

Hierdoor is de bodem van uw zwembad in een paar uur gereinigd. Het vuil verdwijnt in de filterinstallatie. De Scuba beschikt daarnaast over een voorfilter voor grof vuil, zoals bladeren en steentjes, welke eenvoudig geleegd kan worden. Dit voorfilter voorkomt dat bladeren en steentjes in de turbines terecht komen. Voor het gebruik van deze bodemreiniger is een minimumfiltercapaciteit van 6 m3 per uur vereist. (Nagenoeg alle bouwkundige-, beton-, folie- en polyesterbaden beschikken over een hogere capaciteit).
© 2018 Deltaline. All Rights Reserved.